Saturday, May 08, 2010

owhhh study week



harini dah sabtu. maksudnya, musim study week dah pun bermula. and jadual exam sem ni agak harommmm berbanding previous sems. boleh pulakkk exam unit pegi letak 5 paper seminggu straight dari isnin sampai jumat? haiyooooo, kau hengat aku hebat gempak genius sangat kerrrr. kau hengat cukup kerrr study week seminggu tu nak study.



ye, aku tau cukup KALAUUUU aku study awal kan. hahahaaha.




tapi masalahnya, harini pun still takde rasa nak start study pun :( andai aku sehebat MOH, atau HUSNI, atau NAIM, atau segenius NADIA, takpe lah jugak kan. hahhaha.




ha, nak sambung mencaci cerca exam unit kejap. boleh pulak tak finalize lagi jadual exam ktorg ni haaa. tau tak orang2 sabah sarawak semua nak beli tiket flight bagai. ktorg2 ni pun nak pergi intern dah. nak angkut barang2 semua pegi rumah sewa lagi. haiyooo, semua kene plan awal tuuu bang. (ye, saya tau saya cakap macam orang yang sangat perfecttt suka planning2 semua). tapi betul ape? kan3?




apa-apa pun, goodluck final exam





okay, selamat study week rakan2 :)




10 comments:

hazirahamzah said...

haha.gmbr kt bwh tu bg impak terrrrrrbaek! haha
slmt stdy belle :)

beLLe said...

hahahahhaha! mekaseh zira :) tu gambar masa 1st yr 1st doluuu. zaman akak kurus lagi okehhh.

ko final bila?

eVy-D-YaNa said...

study...study!

ktorg pn dh nk abes intern dah...huhu~

beLLe said...

hahahaha. bahagianyaaaa intern tak payah study :(

~kuyam~ said...

wow bell,senonoh gila pic ittuew
ahahahaha
ntahnye,bila nk finalized tmttble neh
penat da tgu

beLLe said...

hahaha. memang palingggg senonoh dah pun tu.

betul2. sebab exam unit la aku tak start2 study lagi nihhhh

hazirahamzah said...

saye sedang menunggu paper terakhir saye pada hari esok! haha

tp stil ade internal n external review isnin n rabu nnt =.=''

haha.comellah kau DULU

beLLe said...

OMG! seronoknya kamuuuuu! btw, saya paham, kanak2 archi mmg sangat busy mengalahkan menteri. goodluck la ye zira~!! hahaha

owh, beza aku dulu dengan aku sekarang just, sekarang gemok SIKIT! sikit jeee okehhhh~

limauais said...

bel,stadi2.jgn maen2.hahaha.

beLLe said...

hahahha. baikkkkkk wani :)