Friday, September 03, 2010

Lama sangat


tak update blog ni. sejak start intern ni lagi lah takde masa nak update. mula-mula intern banyak sangat probs nk register internet ni. now bila dah ada internet, takde masa pulak nak update. almost every weekend balik, if not pun, keluar merayap-rayap. ye, semua orang cakap,


"Ada apeeee kat Kerteh ko nak merayap?" 


haaaaa, jangan pandang rendah kat kerteh ok! ada tempat lepak bes petang2 tepi pantai tau. korang kat Kota Metropolitan tu ade keeeee?



Mula-mula intern, sedihhhh je sebab kene intern time puasa. tapi skali dah start intern ni, dengan puasa lagi, wallawehhhhhh!! untung gileee kot intern bulan puasa. almost everyday dapat makan free. berebut-rebut contractor nak belanja berbuka. haaaa, sape-sape yang intern time tak puasa tu sorry lah yeee nak makan FREE kat hotel almost everyday.


sekarang baru faham kenapa semua orang GEMOKKK time intern.


*sigh*


mintak2 lah lepas raya ni boleh kurus okehhh. harapan nak kurus time puasa tak menjadi, lepas raya boleh kot :)


8 comments:

hazirahamzah said...

hahahah, selamat menggemok, eh, selamat mengurus bello!

n selamat hari rayeeee! :) :) :)

miss sunshine said...

itu dia belle wat comeback. gimme five! ahaha

zureen-chan said...

harapan tinggal harapan belle.. aku sentiasa mendoakan kejayaan kamuuu..
hehehe~
selamat hari raye!!

p/s: aku pun rase dah makin gemuk sejak intern nih. huhu..

[re-arrange] said...

oh junior utp yang sedang pergi intern! good luck dari warga emas yg da lama grad hahaha :P

ikanriang said...

kite same lah belle. dah gemuk :(

ikanriang said...
This comment has been removed by the author.
Klise said...

sronok nyer intern. saya intern bukan pada bulan puasa. dan duk kat contractor takder pulak client nak berebut bayar makan xD

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)